OVER SILKY FEET

Silky Feet is een ambulant pedicure uit Sevenum. De focus van Silky Feet ligt op een persoonlijke benadering van haar klanten door ze thuis te bezoeken en alle (voet) behandelingen thuis uit te voeren. Hierdoor voelt u zich als klant op u gemak in uw omgeving. Door een brede kennis van pedicure is Silky Feet in Sevenum in staat om alle klachten omtrent de voeten te behandelen, te genezen en te voorkomen.

HET AANBOD

HOGE KWALITEIT

Bij Pedicure Silky Feet gaan we voor niets minder dan goud. Een behandeling van Silky Feet zal altijd van hoge kwaliteit zijn. Door de feedback van clienten en het toepassen hiervan kunnen we deze standaard handhaven.

MARKTCONFORME PRIJZEN

De prijzen zoals gehandhaafd bij Silky Feet zijn conform de marktprijzen. Zo weet u dat u nooit teveel betaald voor uw behandeling.

PERSOONLIJKE AANDACHT

Het persoonlijke element in de behandelingen maakt Silky Feet uniek. Door u op uw gemak te laten voelen zullen behandelingen als prettig en professioneel worden ervaren.

BIJ U THUIS

De grootste kracht van pedicure Silky Feet is dat de pedicure behandelingen altijd bij u thuis zijn. De behandelingen zijn wanneer het u uitkomt. Het is zelfs mogelijk in de avonduren en de weekenden.

1

BEHANDELINGEN

Silky Feet biedt verschillende behandelingen aan aan hun clienten. Door een breed scala aan behandelingen is Silky Feet in staat om alle klachten omtrent uw voeten op de lossen en te voorkomen. 

2

ADVIES

Naast het aanbieden van behandelingen voor de voeten is een goed advies goud waard. Na een behandeling of zelfs ervoor kan de juiste informatie al leiden tot klacht en pijnverlichting. 

3

TEVREDEN KLANTEN

"vakvrouw. kent haar vak als geen ander voel me veilig en vertrouwd. Ik had een vieze losse blauwe schimmelnagel vies dik om te zien. Ben er dankzij haar professie helemaal van af Ben erg blij met haar als pedicure". (Olga Hegelsom)

TOP