BEHANDELINGEN

PEDICURE SILKY FEET

Voor alle pedicure behandelingen in de regio Horst aan de Maas kunt u terecht bij Pedicure Silky Feet. Met een brede en diepe kennis zijn we in mogelijkheid om alle klachten omtrent uw voeten te verhelpen en daarna te voorkomen. Bekijk hieronder onze specialisaties en maak gerust een afspraak voor een behandeling en een advies op maat.

Behandeling

EELT

Eelt is een aandoening waarbij er een verdikking ontstaat in de opperhuid. Een eeltlaag ontstaat op plekken waar de voeten bloot worden gesteld aan veel wrijving. Samen met Pedicure Silky Feet is deze aandoening te verhelpen met de juiste behandeling. Daarnaast zijn er verschillende tips & tricks om na het behandelen van eelt de aandoening te voorkomen.

Eelt kan verwijderd worden op verschillende manieren en tevens worden tegengegaan. We zullen kijken wat de beste oplossing is voor u. Hierna kunt u zelf aan de slag tegen de vorming van eelt of zullen we dit in samenwerking doen.

Behandeling

TUNNELNAGELS

Een tunnelnagel is te herkennen aan de voor de hand liggende reden dat het vooraanzicht van de nagel op een tunnel lijkt.

Een tunnelnagel komt vooral voor bij de grote teen en kan pijnklachten veroorzaken. Doordat een tunnelnagel kan ingroeien of druk zet op het nagelbed kan de pijn steeds intenser worden. De tunnelnagel kan op verschillende manieren behandeld worden. Met het juiste advies en het opvolgen hiervan kan deze volledig voorkomen worden.

Behandeling

LIKDOORNS

Een likdoorn of een eksteroog is een eeltplek op de voet die (vaak) als erg pijnlijk wordt omschreven. Omdat een likdoorn een wond is die naar binnen groeit zal de pijn heviger worden naarmate de tijd verstrijkt.

Om de pijn te verminderen is de behandeling van de likdoorn noodzakelijk. Bij de juiste behandeling en het juiste advies zal de pijn snel verdwijnen en zal de likdoorn niet meer terugkomen.

Behandeling

VOETKLOVEN

Voetkloven zijn barsten of scheuren in de huid van je voeten. Zoals je verwacht ontstaan voetkloven door droogte van de huid. Naast de droge huid als oorzaak kunnen kloven ook ontstaan door langdurig contact met vocht/water.

De kloven zijn vaak terug te vinden tussen de tenen en kunnen voor irritaties zorgen. Samen met pedicure Silky Feet gaan we een behandeling starten die kloven bestrijd en landurig voorkomt.

Heeft u nog vragen? Stel ze gerust.

TOP